Hulp nodig?010 303 12 24info@printhetzo.nl
 

Beursmaterialen printen

Heeft u binnenkort een belangrijke beurs? Dan wilt u goed voor de dag komen. Bestel daarom nu uw materialen bij Printhetzo. Wij begrijpen dat uw beursmaterialen uw visitekaartje zijn. U krijgt geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken.

Communiceren met de juiste middelen


Het is belangrijk om uw boodschap op de juiste materialen te printen. Wij bieden u een breed assortiment van papiersoorten, zodat u altijd het juiste materiaal vindt. Bij ons kunt u terecht voor:

Kwaliteit voor de juiste prijs


Kwaliteit staat bij ons voorop. Maar daar hoeft u zeker niet teveel voor te betalen. Wij leveren alle communicatiemiddelen voor uw beurs. Snel, voordelig en hoge kwaliteit. Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Wij denken graag met u mee, dus neem gerust contact met ons op.
 
Lees meer >
 

Opvallen op de beurs


Beursbezoekers hebben het druk en krijgen gedurende de dag veel indrukken. U wilt natuurlijk dat ze u zullen onthouden en absoluut niet gaan vergeten. Uw presentatie is natuurlijk erg belangrijk maar het printwerk dat u meegeeft net zo. Het printwerk is het tastbare gedeelte van de beurs dat de beursbezoeker mee naar huis neemt. Kies bewust en twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag en laten uw printwerk opvallen.

Fluor posters


Uniek en opvallend, dat bent u met onze fluor posters. De fluor posters vallen op in het donker en zijn ook goed bestemd tegen weersomstandigheden en kunnen daarom uitstekend buiten opgehangen worden. Bekijk hier ons aanbod fluor posters.


 
Afbeelding

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u ons advies? Bel direct

010 303 12 24

of stuur ons een e-mail

E-mail ons
 
Online Printshop Printhetzo B.V. | Leeuwenhoekstraat 34 | 2652 XL Berkel en Rodenrijs
2024 Online Printshop Printhetzo B.V. | Gerelateerde pagina's +