Hulp nodig?010 303 12 24info@printhetzo.nl
 

Posters printen Rotterdam

Posters laten printen in Rotterdam? Printhetzo print al uw posters. Wij leveren posters die zowel indoor als outdoor gebruikt kunnen worden. 

Blueback posters Rotterdam


Blueback posters zijn speciaal voor toepassingen waar de achterliggende poster niet mag doorschijnen, zoals bijvoorbeeld bij driehoeksborden, two-signs, billboards en affiches. Bluepack papier, de naam zegt het al, heeft een blauwe achterkant waardoor de achtergrond waar uw poster op wordt geplakt niet doorschijnt. Uw uiting is dus perfect zichtbaar ook al is hij over andere posters heen geplakt!

Bestel direct uw blueback poster

Fluor posters Rotterdam


Wilt u dat uw posters extra aandacht trekken? Laat uw posters printen op fluor papier! Onze fluorposters zijn ideaal voor buitengebruik. Het materiaal valt extra op in het donker. De posters zijn in verschillende opvallende kleuren te verkrijgen.

Bestel direct uw fluor poster


Presentatie posters Rotterdam


Goedkoop en met kwaliteit presentatie posters laten printen? Wij garanderen u een goede prijs, en printen uw presentatie posters snel en kwalitatief hoogwaardig.

Bestel direct uw presentatie poster

Reclame posters Rotterdam


Kies het formaat, de afwerking en het aantal van uw reclame posters en bestel uw posters in een handomdraai. Wij garanderen u kwaliteit!

Bestel direct uw reclame poster


 

Spoed?

Geen probleem! U kunt het beste direct contact met ons opnemen, zodat wij snel kunnen schakelen.Neem direct contact op >
 
Online Printshop Printhetzo B.V. | Leeuwenhoekstraat 34 | 2652 XL Berkel en Rodenrijs
2024 Online Printshop Printhetzo B.V. | Gerelateerde pagina's +