Hulp nodig?010 303 12 24info@printhetzo.nl
 

Printwerk

Printwerk Voor al uw full colour en zwart-wit printwerk kunt u terecht bij Printhetzo. Zowel voor een kleine als grote oplage. Ons uiterst moderne machinepark in Berkel en Rodenrijs print snel en in hoge kwaliteit. Bestel al uw printwerk gemakkelijk in onze webshop. 

U kunt bij ons terecht voor het printen van:

Proefprint ontvangen?


U kunt ervoor kiezen om een proefprint van uw bestelling te ontvangen. Zo weet u precies wat u besteld en wat u krijgt. U betaald enkel de verzendkosten van de proefprint, voor de rest is de proefprint gratis. 

Spoed?


Heeft u spoed? Hiervoor kunt u het beste direct contact met ons opnemen en wij zorgen dat u uw printwerk snel verzonden wordt of klaargezet wordt om af te halen bij onze printshop in Berkel en Rodenrijs.

Losbladig printwerk


Het losbladig printen van je A5, A4 of A3 objecten kunnen wij ook verzogen. Zowel in full colour als zwart-wit geprint, altijd binnen 24 uur verzonden of direct op te halen in Berkel en Rodenrijs. Printhetzo combineerd snelheid met kwaliteit.

 

Spoed?

Geen probleem! U kunt het beste direct contact met ons opnemen, zodat wij snel kunnen schakelen.Neem direct contact op >
 
Online Printshop Printhetzo B.V. | Leeuwenhoekstraat 34 | 2652 XL Berkel en Rodenrijs
2023 Online Printshop Printhetzo B.V. | Gerelateerde pagina's +